Wat jammer dat je je wilt afmelden! Dit kan natuurlijk meerdere redenen hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je de opleiding niet meer volgt, of dat je helaas toch niet voldoende uit onze vereniging haalt. No hard feelings! Om je uit te schrijven is het wel belangrijk om de volgende stappen te ondernemen, doe je dit niet dan blijf je namelijk automatisch lid!

Wanneer je géén lid meer wilt/kan zijn van onze vereniging dan is het belangrijk om dit vóór 1 oktober te laten weten per mail aan het bestuur. Dit kan naar het volgende mailadres: secretaris@sswleiden.nl

Zoals eerder benoemt, wanneer dit niet op tijd wordt aangegeven wordt je automatisch ingeschreven voor het nieuwe studiejaar en ben je tevens verplicht om de contributie te betalen. Laat bij je afmelding wel even weten of je Alumni/Reünist wilt worden of volledig uitgeschreven wilt worden. Meer informatie betreffende uitschrijving, Alumni-lidmaatschappen en Reünist-lidmaatschappen kan je vinden in onze statuten en het huishoudelijk reglement.